News Flash:

SOC! BASESCU RUPE TACEREA! Ce relatie aveau Elena Udrea si Codruta Kovesi!

6 Martie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
udrea si kovesi
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca dosarul deschis de DNA impotriva Elenei Udrea este ”destul de subtire” si ca s-a incercat ”inchiderea gurii” Elenei Udrea ”prin represiune”.
”Dupa ce a facut acest denunt, doamna Udrea a facut si un interviu in aceeasi zi in care a facut denuntul, care a aparut sambata, iar marti avea patru cereri de arestare. In ritm asa, la fiecare jumatate de ora venea catre Parlament cate o cerere de arestare de la doamna Kovesi. Cred ca a fost reactia la acest denunt si pare a se vedea si din modul in care a fost facut acest dosar cu patru capete de arestare, se pare ca e destul de subtire. S-a incercat inchiderea gurii Elenei Udrea prin represiune”, a declarat fostul presedinte Traian Basescu la Romania Tv.
Intrebat despre relatia dintre Laura Codruta Kovesi si Elena Udrea, fostul presedinte a raspuns, zambind, ca cele doua "nu s-au inghitit niciodata".
Traian Basescu a criticat si pedeapsa ceruta de procurori in cazul Elenei Udrea.
”Este evident ca Elena Udrea a ucis vreun batalion, de s-au cerut 21 de ani de inchisoare. (...) Sa ceri o asemenea pedeapsa intr-un dosar unde nu sunt probe, ci deductii, si nu sunt probe concludente, asta mie imi spune altceva: spaima procurorilor DNA de achitare. Nu poti sa ceri 21 de ani daca esti normal la cap pentru faptele de care este acuzata doamna Udrea. Poti sa ceri daca vrei sa intimidezi instanta si sa ceri 21 de ani si poate ii da ceva. DNA este intr-o situatie relativ dificila in momentul de fata, avand in vedere si modul in care a evoluat procesul”, a mai spus Traian Basescu, scrie Mediafax.ro.

traian basescu elenei udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006279 (s)