News Flash:

INGROZITOR! Un copil care mergea cu bicicleta pe trotuar a fost UCIS DE O MASINA SCAPATA DE SUB CONTROL!

5 Martie 2017
974 Vizualizari | 0 Comentarii
acc bicicleta
Un baiat de 14 ani din judetul Suceava a murit, duminica dimineata, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce mergea cu bicicleta pe trotuar. Soferul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar dupa ce l-a accidentat pe copil, a lovit alte doua masini parcate, una dintre acestea rasturnandu-se in urma impactului puternic.
Accidentul a avut loc pe DN 2H, in localitatea Galanesti, din judetul Suceava.
 
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat ca un sofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, si a lovit un copil de 14 ani care mergea cu bicicleta pe trotuar. Ulterior, masina condusa de tanar a lovit alte doua autoturisme parcate, unul dintre acestea rasturnandu-se in urma impactului puternic.
 
La fata locului au ajuns echipaje medicale care au incercat sa il resusciteze pe copil, insa fara niciun rezultat, in final fiind declarat decesul baiatului de 14 ani, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, Alin Galeata.
 
De asemenea, soferul de 20 de ani si un pasager aflat in masina, in varsta de 18 ani, au fost raniti usor, avand leziuni la fata. Cei doi au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgenta a spitalului din Radauti.
 
Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz si urmeaza sa stabileasca, in urma unei expertize tehnice, viteza cu care circula tanarul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006689 (s)