News Flash:

Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017 (VIDEO)

6 Martie 2017
1441 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilinca si Alex Florea
Ilinca si Alex Florea vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, cu piesa "Yodel It", dupa ce au castigat Selectia Nationala, duminica.
Artistii care au cantat in finala Eurovision Romania au fost, in ordinea aparitiei: Ana Maria Mirica, cu piesa "Spune-mi tu"; Ilinca feat. Alex Florea, cu "Yodel It"; Eduard Santha — "Wild Child"; Xandra — "Walk on By"; Mihai Traistariu (Mihai) — "I Won't Surrender"; Maxim, alaturi de Nicolae Voiculet — "Adu-ti aminte"; Tavi Colen si Emma, cu "We own the night"; Instinct — "Petale"; Ramona Nerra — "Save Me"; Cristina Vasiu — "Set the Skies on Fire". 
Finala de duminica a fost difuzata live pe TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online, pe TVR+. Castigatorul a fost ales exclusiv de catre public, care si-a putut sustine favoritii, prin televot, timp de o ora. 
Romanca Miruna Manescu, reprezentanta Elvetiei in concursul Eurovision de la Kiev, reprezentantul Spaniei, Manel Navarro, si moldovenii de la SunStroke Project au fost invitatii speciali ai finalei Eurovision Romania si au sustinut recitaluri in timpul show-ului de duminica. De asemenea, trupa tribut ABBA, Arrival, a cantat in cadrul show-ului finalei. 
Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari. 
Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union, cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. 
Cele mai bune performante ale Romaniei la acest concurs au fost: de doua ori locul al treilea (Luminita Anghel & Sistem — Kiev, 2005; Paula Seling si Ovi — Oslo, 2010) si o data locul al patrulea (Mihai Traistariu — Atena, 2006). 
Melodia din Romania care a obtinut cel mai mare punctaj obtinut in finala Eurovision (172 de puncte) este "Tornero", compusa de Eduard Circota si interpretata de Mihai Traistariu. 
AGERPRES

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006942 (s)