News Flash:

SLABESTI GARANTAT cu acest ingredient pe care il avem cu totii in bucatarie. Poti scapa de cel putin 10 kilograme in 14 zile

6 Aprilie 2017
5153 Vizualizari | 0 Comentarii
lintea
Lintea
Stiati ca pentru dieta dumneavoastra este necesara si este foarte util. Ar trebui sa o includeti in dieta dumneavoastra? Lintea este cunoscuta de o lunga perioada de timp datoritaproprietatilor sale medicinale care rezolva numeroase probleme de sanatate. Lintea este inca considerata alimentul ideal pentru creier, deoarece imbunatateste memoria si concentrarea.
Medicina populara o recomanda pentru tratarea reumatismului, diabetului si glaucomului.
Se poate face ceai din flori de linte, deoarece acestea au efecte de vindecare asupra sistemului respirator, iar amestecul de frunze si de flori este folosit pentru tratarea vaselor de sange si aterosclerozei.
Si hrisca este foarte buna, deaorece scade efectele daunatoare ale radiatiilor, chimioterapiei si ajuta individul sa se concentreze mai bine mental. Aceasta ajuta la tratarea bolilor cardiovasculare, in special la reducerea tensiunii arteriale si ajuta la ameliorarea problemelor digestive.
Pudra de linte o puteti folosi ca exfoliant sau masca de fata. Cu exceptia utilizarii in cosmetica, aceasta masca este utilizata pentru vindecarea eczemelor si a altor boli de piele.
In comparatie cu alte legume, lintea contine mai putine calorii si este bogata in proteine, potasiu, aminoacizi, iod, fosfor, fier, magneziu, B1, B2 si P.
Lintea este un aliment dietetic. Nutritionistii de multe ori o recomanda persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala, anemie si boli de ficat. Puteti pierde 14 kg in doar 2-3 saptamani folosind aceasta dieta, in timp ce va curata corpul si va imbunatateste sistemul digestiv.
Reteta
1. Se toarna un pahar de linte intr-o cana de apa clocotita. Acoperiti-o si lasati-o peste noapte.
2. Nu se fierbe! Puteti face 2, 3, 4 sau mai multe pahare de linte. Puteti manca cata linte doriti, dar fara condimente (este permis numai sosul de soia).
3. In timpul zilei se poate bea 1 litru de iaurt degresat sau chefir. Ar trebui sa beti cel putin 1,5 litri de apa.
4. Nu ar trebui sa beti mai mult de 2 cesti de cafea fara zahar.
5. Ultima masa ar trebui sa fie consumata cu cel putin 4 ore inainte de a merge la culcare. Se recomanda sa consumati suplimente de vitamine, ca si in cazul altor diete.
6. Mancati fructe si legume proaspete, dar fara sa adaugati sare.
Respectand aceasta dieta nu veti simti foamea. Dupa ce terminati dieta, veti pierde in greutate. Va puteti masura talia chiar dupa 3-4 zile. sanatatea.ro

lintea medicina populara aterosclerozei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005972 (s)