News Flash:

Asa ceva sigur nu stiai despre lenjeria intima

4 Aprilie 2017
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
selfie la baiee
Boxeri, chiloti, indispensabili… zi-le cum vrei. Ii schimbam zilnic, dar  trebuie sa stim sa-i alegem, pentru ca in zona intima nu putem purta orice!
1) Sigur ai o pereche preferata: Sigur ai o pereche preferata de chiloti/boxeri.  Si poate ca-i porti mereu dupa ce-i speli, dar e bine sa porti si alte perechi, pentru ca o pereche purtata prea mult se uzeaza.
2) Nu purta chiloti tanga la sala: Chiar daca nu vrei sa se vada dunga chilotilor, tanga nu e cea mai buna idee atunci cand faci sport. Nu numai ca pielea se va irita, dar bacteriile se vor raspandi din acea regiune. Alege boxeri pentru sport, in care sa te simti libera si fara sa te iriti.
3) Chilotii din bumbac sunt cei mai confortabili: Sunt si cei mai recomandati, pentru ca bumbacul nu irita pielea, e un material respirabil si nu-s atat de scumpi. N-au cum sa te irite, intra bine in contact cu pielea.
4) Esti predispusa la infectii daca porti tanga: Oricat ne place sa-i purtam la fuste stramte sau jeansi skinny, tanga nu-s cei mai respirabili chiloti. Sunt stramti si nu au in componenta bumbac 100%.
5) Trebuie sa porti chiloti mai lejeri: Nu alege chiloti stransi si nici foarte largi, trebuie sa te simti confortabil si sa poti merge pe strada. Sa nu uitam ca zona aceea trebuie sa respire.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)