News Flash:

Reuniune ANULATA. Klaus Iohannis nu se mai intalneste cu Donald Trump, la Bruxelles. Presedintele SUA si-ar fi modificat intreaga agenda a intalnirilor bilaterale

12 Iulie 2018
803 Vizualizari | 0 Comentarii
trump 1

Presedintele Klaus Iohannis nu se va mai intalni, joi, la Bruxelles, la summitul NATO, cu Donald Trump. Potrivit unor surse oficiale, presedintele american a anulat joi toate intalnirile bilaterale. Cei doi doi sefi de stat ar fi urmat sa discute despre cooperarea bilaterala in cadrul parteneriatului strategic romano-american.
Sursele citate au transmis ca presedintele american si-a anulat intalnirile stabilite pentru joi, in a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmand sa plece spre Londra.

Informatia ca Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis a aparut joi, inclusiv pe programul oficial al presedintelui si a fost confirmata anterior de delegatia oficiala a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp, dupa ora 11.00, cand urma sa aiba loc intalnirea, a aparut informatia ca aceasta a fost anulata. De pe programul oficial al presedintelui Romaniei a disparut anuntul privind intalnirea.
Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, ca toate intrevederile bilaterale ale presedintelui Trump, care urmau sa aiba loc la Bruxelles, au fost anulate.

(Corespondenta de la corespondentul Monitorului Apararii si Securitatii la Bruxelles, George Tibil) .


donald trump
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005383 (s)