News Flash:

INUNDATII in tara: Pe trei drumuri nationale traficul este oprit, iar pe alte patru se circula ingreunat

12 Iulie 2018
780 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inundat

Traficul este oprit, joi, pe trei drumuri nationale, in judetele Covasna, Suceava si Vrancea, si se circula ingreunat pe patru drumuri din Bacau, Neamt si Prahova, din cauza inundatiilor care au avut loc in ultimele doua saptamani, potrivit Centrului Infotrafic.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a transmis, joi dimineata, ca, in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe trei tronsoane de drumuri nationale circulatia este intrerupta.

Este vorba de DN11B Targu Secuiesc - Cozmeni, in zona localitatii Catrusa, judetul Covasna, de DN2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava, judetul Suceava si de DN 2L, in localitatea Soveja, judetul Vrancea.

De asemeneam circulatia este ingreunata pe patru drumuri nationale. Este vorba de DN12B, in zona localitatii Slanic-Moldova, judetul Bacau, unde se circula pe jumatate de cale, de DN15B Poiana Largului - Targu Neamt, in zona localitatii Petru Voda, judetul Neamt, unde se se circula pe jumatate de cale, de DN1 Ploiesti – Bucuresti si DN1A Barcanesti – Blejoi, in zona localitatii Barcanesti, judetul Prahova.
Este intrerupta si circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului, pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri. Pe aceasta sectie de cale ferata circula insa doar garniturile unui operator privat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)