News Flash:

ACCIDENT grav in Buzau: Un elev al Scolii de Maistri Militari a murit, iar alţi trei sunt raniti grav. Militarii se intorceau la unitate dupa o invoire

12 Iulie 2018
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Un elev al Scolii de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene din Boboc, judetul Buzau, a murit si trei sunt raniti grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac, in timpul noptii de miercuri spre joi, in apropierea unitatii militare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei patru militari ai Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene „Traian Vuia” se intorceau la unitate dupa o invoire cand a avut loc accidentul. La nivelul institutiei a fost formata o comisie care sa verifice circumstantele evenimentului.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, George Cretu, accidentul s-a produs in zona localitatii Boboc, iar una dintre victime a murit.

„Fortele ISU Buzau au gasit la locul accidentului patru victime. Una dintre ele a fost transportata la un spital din Capitala cu elicopter SMURD, doua la UPU Buzau si din pacate, una a decedat”, a spus Cretu.

Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul ar pierdut controlul volanului pe drumul spre Scoala de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene din Boboc si ar fi intrat cu masina intr-un copac.
Elevii de la Scoala Militara de Maistri implicati in accident se intorceau la unitate dupa o invoire

Potrivit unui comunicat transmis de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene „Traian Vuia” (SMMMSFA), cei patru elevi se intorceau din invoire cu o masina personala, iar pe drumul de acces catre institutia militara, dupa traversarea caii ferate, la aproximativ 400 metri de poarta de acces, intr-o curba la stanga soferul a pierdut controlul masinii si a lovit un copac de pe marginea drumului.

„Personalul unitatii a solicitat de urgenta, prin serviciul 112, interventia echipajelor UPU SMURD Buzau, care au acordat primul ajutor victimelor. Din pacate, cu toate eforturile depuse de echipajele medicale sosite la fata locului, caporalul clasa a III-a Comaneci V. Robert George, soferul autoturismului, nu a mai putut fi salvat. Unul dintre ceilalti trei militari, cu multiple traumatisme, a fost preluat, in stare stabila, de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Bucuresti. Ceilalti doi militari, raniti mai usor, au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau, unde sunt internati in stare stabila, fiind in afara oricarui pericol”, se arata in comunicatul citat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006285 (s)