News Flash:

Sfaturi simple de curatenie pe care nu le pui in practica

7 August 2018
739 Vizualizari | 0 Comentarii
curat

O casa trebuie sa fie ordonata si curata nu doar de Paste si de Craciun, desi acestea sunt perioadele in care ne apuca groaza gandindu-ne cat de mult avem de curatat. Asta se intampla pentru ca facem curatenie foarte rar si superficial. Ca sa nu ai batai de cap in curatenia de sarbatori, si sa faci cat mai putin curat, e nevoie sa iti mentii casa la niste standarde minime in orice zi din saptamana. Iata cateva sfaturi simple de curatenie pe care le ignori.

ALOCA-TI 20 DE MINUTE PE ZI IN CARE SA FACI CURAT
Prioritizarea activitatilor te poate baga in depresie, mai ales atunci cand casa ta pare un depozit de antichitati, plin de praf si lucruri aruncate aiurea. 20 de minute pe zi dedicate camerei in care iti petreci timpului sau bucatariei iti vor usura munca la sfarsitul saptamanii cand faci curatenia generala.

PUNE UN PLED PESTE PAT INAINTE DE A PLECA DE ACASA
Da! Casa ta nu e un hotel dar hotelurile fac asta pentru ca vor sa mentina curatenia cat mai mult pentru clientii lor. Inainte de a merge la serviciu, aranjeaza-ti patul si pune peste plapuma si cearsaf, frumos impaturite, un pled. Asternutul se pastreaza toata saptamana curat in acest fel.


curat pled acasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004331 (s)