News Flash:

„M...PSD” devine un fenomen. Mesajul a aparut pe zidul de langa casa memoriala a unui scriitor celebru si pe o motocicleta parcata in fata unui sediul PSD

7 August 2018
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Mesajul „M... PSD” a fost scris pe un zid de piatra aflat langa Casa Memoriala a lui Liviu Rebreanu, din orasul Nasaud, iar altul similar a aparut pe o motocicleta parcata in fata sediului PSD Bistrita, politistii declansand, luni, anchete.
Politistii din Bistrita si din Nasaud au declansat, luni, mai multe verificari dupa ce mesaje cu M... PSD au aparut la sfarsitul saptamanii trecute, pe un zid de piatra aflat chiar in parcarea de langa Casa Memoriala a scriitorului Liviu Rebreanu si pe o motocicleta parcata si fotografiata in fata sediului oragnizatiei judetene a PSD din municipiul Bistrita.

Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, Diana Pintea, faptele ar putea fi incadrate ca si contraventii prevazute de Legea 61/1991.

„In urma aparitiei unor fotografii ne-am autosesizat si politistii efectueaza verificari pentru a stabili daca faptele respective constituie o contraventii prevazute si sanctionate de Legea 61/1991", a declarat Pintea.


Mesajul M....PSD a devenit viral dupa ce un roman, Razvan Stefanescu, si-a pus acest slogan anti-PSD pe placutele de inmatriculare si a venit cu masina in tara din Suedia. Dupa 10 zile, timp in care s-a plimbat prin toata tara cu masina, el a fost prins in Capitala, fiindu-i retras permisul. Politia a anuntat atunci ca deschide si dosar penal. Ulterior, reprezentantii IGPR au explicat ca vor cere clasarea cauzei si ca permisul ii va fi returnat barbatului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006096 (s)