News Flash:

Un mort si un ranit intr-un accident produs pe DN 2A, in Ialomita, fiind implicate doua TIR-uri si un autoturism

6 August 2018
584 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj 1

Un barbat a murit si un altul a fost ranit intr-un accident produs, luni, pe DN 2A, intre localitatile ialomitene Giurgeni si Tandarei, fiind implicate doua TIR-uri si un autoturism. In urma accidentului, traficul a fost complet blocat.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita, un accident s-a produs, luni, pe DN 2A, intre localitatile Giurgeni si Tandarei, fiind implicate doua autocamioane si un autoturism.

Acolo au intervenit echipaje de prim-ajutor si de salvare de la Garda Tandarei, precum si echipaje medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta Ialomita.

Soferul unuia dintre TIR-uri, un barbat in varsta de 43 de ani, a ramas prins in cabina, fiind necesara interventia echipajului de descarcerare. El a fost scos din cabina fara semne vitale, iar echipajele SMURD si SAJ au facut manevre de resuscitare pentru mai bine de 45 de minute, fara rezultat insa, fiind declarat decesul barbatului.

Soferul celuilalt TIR, un barbat de 50 de ani, a fost ranit si el, fiind preluat de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta si transportat de urgenta la spital.

Potrivit ISU Ialomita, ocupantii autoturismului implicat in accident nu au fost raniti.

In urma accidentului, care s-a produs dupa ce soferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, masina ajungand pe contrasens, traficul pe DN 2A a fost blocat complet, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia se desfasoara alternativ, pe un singur fir, spun politistii.

Reprezentantii ISU Ialomita mai anunta ca un alt accident s-a produs pe DN 2, la iesirea din municipiul Urziceni catre Cosereni, fiiind implicate o autoutilitara si un autoturism. Medicii de la Ambulanta i-au acordat primul ajutor soferului autoutilitarei, un barbat de 51 de ani, iar soferul autoturismului, in varsta de 45 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul din Urziceni.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004615 (s)