News Flash:

O noua cursa Wizz Air, cu plecare din Craiova, anuntata de companie. Pretul unui bilet pleaca de la 69 de lei

6 August 2018
635 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air2

O cursa aeriana care leaga Craiova de Bruxelles a fost anuntata de compania Wizz Air, primul zbor pe aceasta ruta urmand sa aiba loc pe 15 decembrie. Cursele vor fi operate in doua zile ale saptamanii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor companiei Wizz Air, noua ruta de la Craiova spre Bruxelles Charleroi (Belgia) este una dintre cele 11 nou anuntate astazi in intreaga retea extinsa a Wizz Air.

Noua cursa va fi operata de doua ori pe saptamana, martea si sambata, incepand cu data de 15 decembrie, pretul unui bilet pornind de la 69 de lei.

”In primele sapte luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din Romania, cu 13% mai mult decat in aceeasi perioada a anului precedent, si peste 260.000 de pasageri de la si spre Craiova. In prima parte a anului, Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depasind 1 milion de pasageri transportati de la inceperea operatiunilor, iar pana la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au calatorit cu Wizz de la Craiova. Subliniind angajamentul fata de tara noastra, compania aeriana si-a extins semnificativ operatiunile in Romania, cu patru noi aeronave alocate bazelor sale si a anuntat in acest an 25 de noi rute catre si din Romania. Wizz ofera acum 144 de rute catre 22 de tari de pe 10 aeroporturi din Romania, sprijinind mai mult de 5.300 de locuri de munca locale in industria aviatiei, transporturilor, hoteliera si turismului si va avea 9.400.000 de locuri la vanzare in 2019, cu 8% mai mult decat anul trecut. Astazi, Wizz Air anunta extinderea retelei sale din Europa si dincolo de aceasta cu 11 noi rute. Pasagerii Wizz care cauta oportunitati de calatorie interesante pot explora acum 17 destinatii noi in 13 tari. Incluzand noile rute anuntate astazi, Wizz adauga peste 125 de noi rute in 2018 si peste 700 de zboruri saptamanale suplimentare pe serviciile existente, prin intermediul retelei sale extinse si diversificate care acopera 44 de tari”, anunta compania intr-un comunicat de presa.


Conform acestuia, cele 11 rute noi anuntate azi sunt: Budapesta – Doncaster Sheffield; Craiova – Bruxelles Charleroi; Tirana – Dortmund; Vilnius – Lviv; Pristina – Mulhouse; Pristina – Dortmund; Pristina – Memmingen; Varsovia – Vienna; Gdansk – Kharkiv; Wroclaw – Kharkiv si Lviv – Bratislava.


wizz air
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007287 (s)