News Flash:

Targuri de produse naturale si de accesorii fashion, in week-end, la IULIUS MALL TIMISOARA

17 August 2018
663 Vizualizari | 0 Comentarii
imtm 1

Sfârșitul de săptămână aduce noi evenimente la Iulius Mall Timișoara, care să completeze periplul prin magazine al celor dornici de sesiuni de cumpărături.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 17 – 19 august 2018, parterul Iulius Mall Timișoara găzduiește o nouă ediție a Târgului de produse naturale și de sănătate. Miere și alte produse apicole, siropuri, sucuri naturale, ciocolată de casă şi produse bio dulci, creme, săpunuri şi parfumuri naturale, uleiuri volatile, produse feng shui, cutii și coșuri decorative din papură, încălțăminte ortopedică, cristale, minerale şi multe altele le stau la dispoziție celor dornici să beneficieze de oferta expozanților. Târgul reprezintă o atracție pentru publicul care pune accent pe un stil de viață sănătos și care dorește încurajarea producătorilor locali.

În aceeași perioadă, la demisolul Iulius Mall se desfășoară Târgul de Bijuterii și Accesorii Fashion. Cei care apreciază obiectele lucrate manual vor găsi aici o multitudine de propuneri care să le completeze ținutele de sezon. Podoabele prezentate sunt originale prin tehnicile și materialele din care sunt realizate.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004940 (s)