News Flash:

Semne care iti arata ca tipul cu care te vezi e bun la pat

4 Aprilie 2017
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc
Pe langa faptul ca fiecare dintre noi isi doreste sa stie ca este bun la pat, de asemenea, fiecare om isi doreste ca persoana cu care alege sa isi petreaca timpul sa fie inzestrat cu toate calitatile necesare unui iubit bun. O persoana care sa stie cum sa iti acorde atentia si afectiunea necesara te va putea face ca, cel putin pentru cateva ore, sa uiti de toate grijile si problemele pe care le ai pe cap.
Desi exista numeroase zvonuri in legatura cu lucrurile care pot determina priceperea unei anumite persoane in aceasta directie, exista cativa indicatori neobisnuiti care iti pot arata daca persoana de langa tine este talentata in pat sau nu.
 1 Bea mult vin
Un studiu din anul 2009 efectuat la Universitatea din Florenta a constatat ca femeile care beau doua pahare de vin pe zi sunt mai bune la pat si mai usor de satisfacut decat cele care nu consuma vin deloc. Potrivit realizatorilor studiului, consumul de vin este strans legat de sexualitate, aceasta legatura datand inca din Grecia antica.
 2 Este amuzant
Indiferent ca cel de langa tine are un simt al umorului fantastic sau poate cu usurinta sa rada de anumite lucruri, studiile au aratat ca oamenii care rad mai mut sunt mai buni in pat decat cei care prefera sa fie mere seriosi. Astfel, acestia stiu cum sa se bucure de fiecare moment in parte sau sa nu acorde prea multa importanta greselilor sau detaliilor minore neplacute.
 3 Aroma sa preferata de inghetata este cafeaua
Desi ar putea parea ca aroma ta preferata de inghetata nu ar avea nicio legatura cu talentele tale de a-ti face partenerul sa se simta bine, un studiu al Institutului din Chicago din anul 2013 a constatat ca persoanele a caror aroma preferata de inghetata este cafeaaua tin sa fie mai deschise si mai aventuroase in momentele intime.
 4 Este inteligent
Citeste si:   A fost descoperita modalitatea prin care te poti elibera de stres
Potrivit unui studiu din 2009 realizat de unul dintre profesorii de la Kings College din Londra, cu cat o persoana este mai inteligenta, cu atat aceasta va fi mai buna la pat. Acest studiu a fost efectuat pe un esantion de 2.000 de femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani si a consatat ca femeile mai inteligente ajung de doua ori mai rapid la orgasm decat cele al caror IQ este mai scazut.
5 Mananca incet
Persoanele care mananca incet sunt cele care prefera sa se bucure de fiecare inghititura si sa acorde atentie tuturor gusturilor si texturilor pe care le simte. In general, acest comportament se va regasi si in dormitor, astfel ca o persoana care acorda o atat de mare atentie mancatului, nu se va grabi in momentele sale intime.
 6 Stie intotdeauna ce vrea sa manance
Pe langa faprtul ca mancarea se poate afla intr-o conexiune directa cu activitatea sexuala, o persoana care stie intotdeauna ce isi doreste sa manance, cand si in ce ordine, va reusi intotdeauna sa isi organizeze cu succes prioritatile in momentele de intimitate. Astfel, un astfel de om va sti intotdeauna ce isi doreste si cum sa obtina, astfel ca nu te vei simti lasata in aer langa el.
 7 Danseaza foarte bine
Pe langa aspectul simplu al unor miscari armonioase sau al unui simt ritmic bine dezvoltat, un dansator bun este omul care stie sa te faca sa ai incredere in el. Astfel, aceasta abilitate a sa va fi foarte valoroasa in momentul in care veti ajunge sa interactionati fizic.
8 Se simte confortabil cu corpul sau
Indiferent ca vorbim despre modul in care partenerul tau se poate plimba dezbracat prin jurul camerei sau faptul ca isi poarta corpul intr-un mod in care pare sigur pe el si increzator atunci cand este in preajma celorlalti, un om care se simte confortabil si are incredere in corpul sau nu va fi timid sau introvertit atunci cand vine vorba de relatii intime. Cu atat mai mult, o astfel de persoana nu isi va pierde timpul judecandu-te pe tine si te va face sa te simti bine cu tine insuti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)