News Flash:

Florian Bodog, ministrul Sanatatii: Toate vaccinurile necesare, cu exceptia celui pentru hepatita B, vor fi disponibile in mai

3 Aprilie 2017
884 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin2
Florian Bodog, ministrul Sanatatii, sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca luna urmatoare toate vaccinurile necesare vor fi disponibile, in afara celui pentru hepatita B.
"In acest an Ministerul Sanatatii va finanta, in premiera, achizitionarea vaccinului pneumococic pentru copii, vaccin care poate preveni anumite cazuri de pneumonie, meningita sau sepsis. Tot legat de subiectul vaccinurilor pentru copii, suntem in linie dreapta pentru a rezolva atat problema vaccinului hexavalent, pentru nou-nascuti, impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B si poliomielitei, cat si cea a vaccinului tetravalent, care se face la copiii de sase ani, impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive si poliomielitei. Conform estimarilor ministerului, cu exceptia vaccinului pentru hepatita B, in urmatoarea luna de zile, toate celelalte vaccinuri necesare vor fi disponibile in tara", a scris Florian Bodog pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004394 (s)