News Flash:

SOCANT! Mihai Mitoseru a vrut sa se sinucida!

3 Aprilie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
mitoseru
Camelia Mitoseru a inceput sa planga, in direct, atunci cand si-a adus aminte de un moment sumbru din viata ei si a fiului ei. Actorul s-a rasturnat cu masina in urma cu cativa ani de zile, iar logodnica lui a murit.

Mihai Mitoseru a fost daramat dupa ce iubita lui s-a stins din viata si chiar a vrut sa se sinucida, scrie cancan.ro. Mama lui a povestit totul printre lacrimi.

"Hai sa nu ne amintim pentru ca iar innebunesc. Ganditi-va ce a fost la mine. Eu am trait asta. Mihai sapte ani a stat singur dupa aceea. Ganditi-va prin ce am trecut. Nici nu pot sa povestesc ce a fost. A vrut sa se omoare. Si eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost langa el. Altfel cred ca il pierdeam. E foarte grea despartirea, este cumplita. Mie, atunci cand mi s-a intamplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia <> si intr-adevar, pomenim. Nu vreau sa mai vorbesc ca asta e. Asta nu se uita niciodata... ganditi-va cati ani au trecut", a marturisit Camelia Mitoseru.


camelia mitoseru actorul mihai mitoseru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004627 (s)