News Flash:

SOCANT! A ajuns la ginecolog cu dureri cumplite, iar medicului nu i-a venit sa creada cand s-a uitat mai bine! Ce se intampla in fiecare noapte in timp ce femeia dormea?

3 Aprilie 2017
2960 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1
Un caz medical din Statele Unite ale Americii a facut incojurul presei. O femeie a mers la un control medical la giencolog, din cauza durerilor puternice pe care le acuza in zona pelviana, iar in urma unei radiografii, medicul i-a dat un verdict socant.
Specialistul a observat cu stupoare cum in interiorul pacientei se afla mai multe fire de par ciudate, iar mai apoi, un ghemotoc de par.
In momentul in care pacientul a vazut descoperirea medicului, a recunoscut imediat ca firele de par provin de la pisica ei, scrie poatenustiai.ro.
Femeia obisnuia sa doarma noaptea impreuna cu pisica si iubitul ei in pat, iar medicul a tras concluzia ca firele de par lasate pe asternut s-au lipit de organele sexuale ale celor doi, iar in timpul actului sexual, pacienta s-a pricopsit in timp cu mai multe fire de par acumulate in vaginul ei.

vaginul ei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006251 (s)