News Flash:

A gasit o pereche veche de blugi intr-un cufar nedeschis de familie de generatii intregi! Era sa lesine cand a aflat ce suma COLOSALA valoreaza pantalonii

3 Aprilie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
blugi vechi
O pereche veche de blugi Levi a fost gasita de un barbat intr-un cufar vechi. Acesta era pasat din generatie in generatie de familie, fara sa stie despre averea care zace in el. Dar intr-o buna zi, posesorul cufarului a decis sa se uite in el sa vada obiectele pe care le-a mostenit.
In cufar se afla o pereche veche de blugi care dateaza din anul 1893, informeaza Dailymail.co.uk. Pantalonii s-au pastrat intr-o conditie impecabila si chiar arata ca noi. Posesorul lor, Jock Taylor, crede ca se afla in cufar de mai bine de un secol.
Tot el crede ca blugi au fost ai stra-strabunicului sau, Solomon Warner, un pionier din Arizona, in anii 1800. Blugii au fost verificati de Daniel Buck Soules, expert in antichitati: „A fost cu adevarat un John Wayne al secolului al 19lea (n.r. referitor la Solomon Warner)”.
„Denimul vintage poate sa valoreze cateva mii de dolari. Sa gasesti Levi fabricati inainte de 1900 este o raritate”, sustine Brit Eaton, pentru FOX. Blugii au dimensiunile 44 in talie si 36 in lungime.sursa: Ciao.ro

cufar vechi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006025 (s)