News Flash:

Sedinta CExN, convocata pentru ora 14.00. Excluderea lui Grindeanu si o posibila motiune de cenzura, variante analizate la reuniune

15 Iunie 2017
862 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Partidul Social Democrat a convocat pentru joi, la ora 14.00, sedinta Comitetului Executiv National, in care initial trebuia sa se discute numele viitorului premier, insa, in urma refuzului dat de Grindeanu, conducerea PSD trebuie se gaseasca solutii sunt pentru a depasi criza politica.
CExN al PSD va decide, joi, calea de urmat in conditiile in care premierul Sorin Grindeanu nu a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului politic, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca consultari pe tema desemnarii unui nou premier doar daca seful actual al Executivului aflat in functie demisioneaza sau este demis constitutional, prin motiune de cenzuza.
PSD ar putea decide inclusiv depunerea unei motiuni de cenzura care sa duca la demiterea constitutionala a lui Grindeanu de catre Parlament.
Sorin Grindeanu, care spunea miercuri ca este de 20 de ani in partid, ar putea fi exclus la sedinta de azi, dupa ce in CExN al PSD de miercuri membrii au votat ca cei care vor face parte dintr-un guvern care nu e sustinut de partid, sa fie exclusi.

psd sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)