News Flash:

Grindeanu, mesaj pentru colegii din PSD: Sa nu va fie frica...

15 Iunie 2017
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu si dragnea
Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis colegilor sai din PSD, printr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, ca Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernarea si i-a indemnat sa nu se teama sa fie "de partea buna".
Seful Executivului a tinut sa le multumeasca primarilor din partidul sau care si-au exprimat sustinerea pentru el, dar si romanilor din afara politicii care s-au aratat solidari. 
"Le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustinut, dar si romanilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forta Partidului Social Democrat a stat si sta in sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!", a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.
Miercuri seara, dupa ce a parasit sedinta CExN, premierul Sorin Grindeanu a anuntat la Palatul Victoria ca nu va demisiona, dupa decizia PSD de a-i retrage sprijinul politic, premierul spunand ca singura varianta in care va pleca este daca presedintele va numi un alt premier social democrat. Mediafax.ro

seful executivului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005757 (s)