News Flash:

CUTREMURATOR! Cand SOTIA i-a MURIT credea ca viata i s-a terminat, dar dupa inmormantare a PLANTAT 6.000 de STEJARI. Abia PESTE 20 DE ANI oamenii au aflat ADEVARATUL lui MOTIV... Te va emotiona pana la lacrimi

15 Iunie 2017
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
plantat

Winston House își iubea la nebunie soția, Janet, se căsătoriseră în anul 1962 și căsnicia lor era una solidă și fericită, atât de bine le mergea încât oamenii se întrebau cum este posibil să nu se certe niciodată! Erau cei mai buni prieteni și își arătau unul altuia respect, dedicare și afecțiune.


Din păcate povestea lor nu a fost una cu final fericit și nu a durat până la adânci bătrâneți. Brusc, soția lui Winston a murit. Omul a fost devastat, dar a decis să facă ceva incredibil în memoria femeii iubite, dar și pentru a face față durerii.

 

Pe pământul care înconjura casa, Winston a plantat 6.000 de stejari. La început stejarii erau mici și anemici, dar peste câțiva ani ei au crescut puternici și au format o minunată pădure de stejari. Mulți oameni o admirau, totuși, 20 de ani de la maortea soției, nimeni nu avea idee ce se ascundea înăuntru.


Frumosul secret a fost scos la iveală de un bărbat care mergea cu un balon cu aer deasupra casei lui Winston. El a văzut din înaltul cerului frumosul miracol al acestui om: stejarii formau o inimă uriașă, un simbol al iubirii lui nemuritoare pentru iubirea vieții sale.

Sperăm ca această poveste să vă fi inspirat pentru ziua care începe și să vă fi emoționat, așa cum a făcut-o și pentru noi! Dacă iubești și tu pe cineva așa, dă-i de știre, arată-i această poveste!

winston house janet winston
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004930 (s)