News Flash:

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi

Se scot la concurs 115 posturi vacante de medici şi asistenţi medicali pentru unităţile sanitare ale MApN

19 Ianuarie 2024
132 Vizualizari | 0 Comentarii


În cadrul ședinței de joi, Guvernul a aprobat un memorandum care propune organizarea unui concurs pentru ocuparea a 115 posturi vacante destinate medicilor și asistenților medicali în cadrul unităților sanitare aflate sub coordonarea Ministerului Apărării Naționale.

Potrivit memorandumului, această măsură este considerată necesară pentru a asigura desfășurarea activității medicale conform standardelor medico-militare și normativelor actuale aplicabile în structurile rețelei sanitare a Ministerului Apărării Naționale.

"Această necesitate este amplificată de situaţia geo-politică existentă, care implică prezenţa unui număr semnificativ, estimat în creştere în perioada următoare, pe teritoriul ţării noastre, a unor militari din ţările membre NATO. (...) Posturile vacante la care se face referire sunt medici şi asistenţi medicali, sunt bugetate şi se încadrează în cheltuielile de personal aprobate cu această destinaţie în buget", arată documentul.

Guvernul a aprobat printr-un memorandum organizarea unui concurs sau examen pentru ocuparea a 115 posturi vacante destinate personalului civil contractual, în special medici și asistenți medicali, în cadrul unor structuri subordonate Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007988 (s)