News Flash:

Se inchide traficul pe un segment din Bulevardul Cetatii

10 Februarie 2022
321 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulevardul Cetatii

Reprezentantii Primariei Timisoara informeaza cetatenii ca duminica, 13 februarie, va fi inchis un segment din Bulevardul Cetatii, timp de zece ore.
 

 
Conform celor de la PMT, traficul se inchide in zona strazii Matei Basarab, pentru lucrari la reteaua de utilitati.

„Comisia de Circulatie a municipiului Timisoara a aprobat inchiderea traficului rutier, in data de 13.02.2022, intre orele 09.00 – 19.00, pe b-dul Cetatii (in zona intersectiei cu str. Matei Basarab), in dreptul imobilului cu nr. 81. Masura restrictionarii traficului rutier este necesara in vederea executarii lucrarilor la reteaua de utilitati, prevazuta in cadrul obiectivului de investitie Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 4 – b-dul Cetatii”, transmit reprezentantii PMT.

Pe santierul de pe Bulevardul Cetatii lucrarile au inceput pe 28 iunie anul trecut. Lucrarea trebuie sa fie gata in doi ani si jumatate. Modernizarea bd. Cetatii este al doilea santier mare din oras inceput de administratia Fritz, dupa Calea Bogdanestilor. Se lucreaza inclusiv pe linia de tramvai de pe Cetatii, de la intersectia cu Calea Bogdanestilor pana la cea cu Calea Torontalului, plus bucla de intoarcere. Se va reabilitate si linia de tramvai, trotuarele si se vor amenaja zece statii, trotuarele si piste de biciclete.

Lucrarile sunt executate de Porr Construct, care s-a asociat cu alte sapte firme – Porr Bau GmbH (tert) si Baicons Impex SRL, Imsat, Sanel, Swarco Traffic Romania, Manro SRL cu SC Pesit Rom SRL (subcontractanti) – si costa 83,7 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 17 milioane de euro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004869 (s)