News Flash:

Timisoara ar putea avea un nou spital municipal in partea de Nord a orasului

10 Februarie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
spital

Primarul Dominic Fritz a prezentat miercuri, 9 februarie, propunerea de buget pe anul 2022 pentru Timisoara. Chiar inainte de a incepe prezentarea propriu-zisa, a spus ca la Timisoara se afla o delegatie a Bancii Mondiale, alaturi de care analizeaza construirea unui nou spital municipal.
 
 
Dominic Fritz a spus ca la Timisoara se afla o delegatie a Bancii Mondiale, formata din noua membri, pentru a incepe o colaborare in vederea construirii unui nou spital municipal al orasului.

„Am vizitat locatia, in zona de Nord a orasului, langa Aerodromul Cioca. Vom face toate eforturile ca in urmatorii ani sa construim un nou campus medical. Spitalul Municipal are acum 13 locatii in tot orasul. Este important sa pornim pe un drum pentru constructia unui nou spital”, a spus primarul.

Conform acestuia, proiectul unui nou spital se afla in stadiul de studiu de prefezabilitate. Pentru studiu, Banca Mondiala ofera 100.000 de euro, iar Primaria Timisoara va contribui si ea tot cu atat.

Dominic Fritz a prezentat miercuri, 9 februarie, propunerea de buget pe 2022 pentru Timisoara. Domeniul sanitar este unul in care se vor face investitii majore, conform celor sustinute de edil. Acesta spera ca in 2022 sa fie finalizate lucrarile si la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005141 (s)