News Flash:

Tichete de masa pentru cei vaccinati complet anti-Covid in perioada 25 octombrie - 31 ianuarie

9 Februarie 2022
614 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Directia de Sanatate Publica Timis anunta ca urmeaza sa distribuie medicilor de familie si centrelor de vaccinare tichetele de masa in valoare de 100 de lei pentru persoanele din judet care au finalizat schema de vaccinare in perioada 25 octombrie 2021 - 31 ianuarie.
 
 
Reprezentantii DSP Timis transmit ca urmeaza sa fie distribuite medicilor de familie si centrelor de vaccinare din judet tichete de masa in valoare de 100 de lei pentru 64.060 de persoane care au fost imunizate complet impotriva COVID-19 in perioada 25 octombrie – 31 ianuarie.

Cum se pot obtine tichetele
Daca v-ati vaccinat complet in perioada mentionata, puteti obtine tichetele de masa la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, unde ati efectuat imunizarea.

„Indemnam persoanele vaccinate cu schema completa sa intre in posesia tichetelor de masa de la centrul de vaccinare sau cabinetul medicului de familie, in functie de locul in care s-a efectuat imunizarea, in baza registrului de evidenta operat. Voucherele se pot ridica in termen de 6 luni de la data inocularii ultimei doze”, spun reprezentantii DSP Timis.

Pentru doza 3 (booster) nu se acorda tichete de masa.

Directiile de sanatate publica judetene se ocupa de serviciile de tiparire si emitere a tichetelor de masa in termen de 10 zile de la data alocarii de catre Ministerul Sanatatii a fondurilor necesare pentru aceasta destinatie. Dupa achizitionarea tichetelor de masa, directiile de sanatate publica vor distribui in termen de 5 zile catre centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie si ambulatoriile de specialitate unde se realizeaza procesul de vaccinare.

Guvernul Romaniei a adoptat in 30 august o ordonanta care prevede acordarea voucherelor in valoare de 100 de lei pentru persoanele vaccinate anti-Covid 19 cu schema completa.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005000 (s)