News Flash:

Se cauta proiectant pentru pista de biciclete pe traseul Timisoara - Dumbravita - Giarmata

27 Mai 2022
410 Vizualizari | 0 Comentarii
bicicleta

 

Inca un proiect ales de oamenii din Timis la bugetarea participativa din 2021 face un pas inainte spre executie. Se cauta proiectant care sa faca studiul de fezabilitate si proiectul tehnic cu maximum 24.000 de lei, fara TVA.
 

 
Pista de biciclete Timisoara-Dumbravita-Giarmata a fost proiectul care a obtinut cele mai multe voturi din partea oamenilor din Timis la bugetarea participativa din 2021, peste 4.500.

 

Pentru aceasta pista, initiatorii vor un traseu separat de drumul judetean, care sa treaca si prin zona industriala a celor trei localitati. Traseul pistei va incepe de pe strada Constructorilor si va merge 3,2 km pe liziera padurii din Dumbravita, pana la strada din fata lacului de acumulare din localitate.

 

500.000 de lei au cerut initiatorii proiectului, iar proiectul a fost scos la licitatie publica pentru documentatie.

Consiliul Judetean Timis ofera 28.500 de lei, cu tot cu TVA, iar ofertele pot fi depuse pana in 9 iunie la ora 15. Proiectantul selectat are la dispozitie 55 de zile pentru intocmirea documentatiei.

„Prin prezentul contract se vor presta urmatoarele servicii: studiu de fezabilitate – studiul geotehnic; – studiul topografic; elaborare documentatii tehnice necesare obtinere avize/acorduri/autorizatii – la faza SF; analiza cost-eficacitate – studiul de fezabilitate (SF); faza –proiect tehnic: elaborare documentatii tehnice necesare obtinere avize/acorduri/autorizatii – la faza PT; proiectul pentru autorizarea executarii lucrarilor (Documentatia tehnica – D.T. pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire – D.T.A.C.); elaborare proiect tehnic si detalii de executie”, se precizeaza in anuntul de licitatie.

Conform CJ Timis, pista va avea o latime de 3 m, cu doua benzi, de dus si intors.

Dupa finalizarea pistei de biciclete, aceasta ar putea crea noi legaturi, catre Ghiroda si spre Giarmata Vii. Aceste proiecte vor fi incadrate in strategia pe care CJ Timis o pregateste, pentru reteaua de piste de biciclete in tot judetul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005617 (s)