News Flash:

Platforma online de plati si documente a Consiliului Judetean Timis, gata intr-un an

26 Mai 2022
305 Vizualizari | 0 Comentarii
Platforma

 

Consiliul Judetean Timis isi propune ca intr-un an sa ofere servicii cu publicul numai online, inclusiv in ceea ce presupune semnarea documentelor. Institutia a primit o finantare europeana de 3 milioane de lei pentru a pune acest lucru in practica.
 
 
Scopul platformei este de a trece in online toate serviciile ce tin de informatii si de eliberarea documentelor solicitate de cetateni, care vor putea fi rezolvate pe platforma.

„Banii vor fi folositi pentru realizarea unei platforme ce va avea rolul de a digitaliza fluxurile de lucru cu beneficiarii si colaboratorii externi. Solutia informatica are ca scop reducerea timpilor alocati, cat si oferirea unui mediu prietenos de relationare. Se vor introduce platile online si vor fi scanate si arhivate electronic aproximativ 900.000 de pagini, 180 metri liniari de arhiva”, transmit reprezentantii CJ Timis.

Proiectul are ca termen de finalizare luna august 2023. Platforma va avea si un portal care permite interactiunea cu cetatenii, mediul de afaceri, organizatii non-guvernamentale, precum si alte institutii publice. In plus, va fi integrata si activitatea departamentelor.


Utilizatorul va putea sa programeze intalniri video sau sa primeasca raspunsuri automate la intrebarile uzuale prin intermediul unui chatbot. Se va permite si plata online a taxelor, impozitelor, cat si alocarea diferitelor sume cuvenite catre utilizatori, cu monitorizarea acestora in timp real.

Platforma va putea in viitor sa fie adoptata ca model si de primarii din judet, conform celor de la CJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)