News Flash:

Mai multe trenuri au INTARZIERI majore din cauza viscolului. Traficul feroviar, oprit in judetul Hunedoara

21 Aprilie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
tren inghet
Mai multe trenuri au avut intarzieri majore din cauza viscolului, a vantului puternic si a frigului, circulatia feroviara fiind afectata pe Sucursalele Regionalelor Galati, Iasi si Brasov.
Potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate “CFR” SA, din cauza viscolului, a vantului puternic si a temperaturilor scazute, circulatia feroviara este afectata, vineri dimineata, pe Sucursalele Regionalelor Galati, Iasi si Brasov.
Pe SRCF Galati, relatia Adjud – Pufesti, unde circulatia se defasoara doar pe firul II, intre orele 1.30 – 5.20 circulatia feroviara a fost intrerupta, deoarece locomotiva care remorca un tren a agatat cu pantograful un cablu care atarna de linia de contact. Din aceasta cauza, opt trenuri au intarziat cu mai mult de 20 de ore.
Pe relatia Hanu Conache – Independenta, circulatia a fost intrerupta, in noaptea de joi spre vineri, deorece un fir de energie electrica s-a rupt si a cazut in gabaritul liniei. De la ora 4.50 se circula pe firul II cu tractiune Diesel.
De asemenea, pe SRCF IASI - relatia Pascani – Targu Neamt, din cauza copacilor cazuti pe firul de contact, circulatia a fost intrerupta de la ora 2.16 si reluata la ora 8.10, dar trenurile vor ajunge cu intarzieri la destinatie.
Pe SRCF Brasov, relatia Timisu de Sus – Darste din cauza copacilor cazuti pe firul de contact circulatia a fost intrerupta de la ora 2.20. Vineri dimineata firul I s-a repus sub tensiune, iar firul II ramane inchis.
Atasarea locomotivelor Diesel la trenuri asigura continuitate in trafic, insa se inregistreaza intarzieri in graficul tuturor trenurilor care tranziteaza zona respectiva.
Traficul feroviar oprit in judetul Hunedoara dupa ce mai multi copaci au cazut pe firele de contact
Traficul feroviar este oprit intre statiile Banita si Merisor, judetul Hunedoara, dupa ce mai multi copaci au cazut pe firele de contact si au intrerupt alimentarea cu energie electrica, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Traficul feroviar este oprit intre statiile Banita si Merisor, judetul Hunedoara, dupa ce mai multi copaci au cazut pe firele de contact si au intrerupt alimentarea cu energie electrica pe o portiune de 160 de metri.
In aceasta zona circulatia feroviara se desfasura pe un singur fir din cauza accidentului feroviar soldat cu moartea a doi mecanici de locomotiva, accident care a afectat grav infrastructura.
Potrivit reprezentantilor CFR, trenurile care ar trebui sa circule prin aceasta zona sunt oprite in statiile cele mai apropiate, respectiv Pui si Petrosani.
”Trenurile (IR 1824,IR 1821) care tranzitau zona stationeaza momentan in statiile adiacente pana la redeschiderea circulatiei”, arata CFR.
La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului a fost trimisa o drezina pentru a remedia avaria.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006877 (s)