News Flash:

SCENE SOCANTE in platoul unei televiziuni! Sociologul Mirel Palada l-a lovit cu pumnul in gura pe senatorul USR Mihai Gotiu in platoul B1

14 Septembrie 2017
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
scandal b1
Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anuntat ca sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Gotiu (USR), in timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Gotiu a precizat ca a fost lovit de catre Palada cu pumnul in gura.
”Din pacate, in pauza de publicitate s-a intamplat un eveniment extrem de neplacut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare foarte rau pentru acest eveniment. Din pacate, au trebuit sa paraseasca amandoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.
”Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus ca am intrat in politica din cauza unora ca el. M-a lovit in fata o singura data. Comportamentul din aceasta seara e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizica, dar si o agresiune a majoritatii. Azi, in Biroul Permanent cand am cerut comisie de ancheta legata de modul in care s-a votat la motunea de cenzura, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Gotiu, la B1, explicand incidentul.
”Am simtit decaderea totala a PSD-ului atunci cand m-a lovit”, a comentat senatorul USR.
Acesta intentioneaza sa depuna plangere la politie impotriva lui Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului. ”Nu cred ca domnul Palada va mai aparea in presa o vreme. Sper ca presa sa aiba atata demnitate...”, a adaugat Gotiu.
Mirel Palada nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

mirel palada mihai gotiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007978 (s)