News Flash:

REACTIA lui Dorin Cioaba, dupa ce sotia sa a fost ridicata de politisti

13 Septembrie 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
cioaba
Aproape 30 de perchezitii au loc, miercuri dimineata, in opt judete si Bucuresti, intr-un caz de evaziune cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro. De perchezitii este vizat si regele Cioaba, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politistii din Mehedinti si ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane fac 28 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin comiterea de infractiuni economice.
Perchezitiile au loc in judetele Mehedinti, Timis, Arges, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalarea banilor.
Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2009 - 2014, reprezentantii mai multor societati comerciale ar fi creat un circuit infractional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, in scopul eludarii obligatiilor fiscale. Cei in cauza ar fi inregistrat in contabilitatea societatilor comerciale controlate mai multe facturi fiscale care ar fi avut la baza operatiuni comerciale fictive, in valoare totala de peste 18,4 milioane de euro pentru care ar fi dedus ilegal TVA si ar fi diminuat artifical impozitul pe profit.
Dorin Cioaba: Perchezitiile au vizat o firma cu care a lucrat sotia mea
Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioaba, declara ca perchezitiile politistilor care au loc, miercuri, in opt judete si in Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro, vizeaza inclusiv o firma cu care a lucrat sotia sa.
Sighisoara Cioaba, sotia autointitulatului rege al romilor, a iesit, miercuri dimineata, din casa, insotita de un echipaj de Politie.
Aceasta nu a facut declaratii si a urcat intr-o masina a IPJ Mehedinti.
Potrivit lui Dorin Cioaba, sotia sa, Sighisoara, este vizata de perchezitiile politistilor de la Mehedinti si va fi dusa la audieri.
”E vorba de o firma cu care a lucrat sotia mea la Strehaia, am luat niste marfa de la ei, ii verifica pe aia si au venit la noi. Eu nu am treaba, numai sotia. Sotia este invinuita ca a colaborat cu acesti oameni. Eu acum ma duc in calitatea mea de avocat, jurist sa o apar pe sotia mea. Nu am niciun fel de probleme”, a spus Dorin Cioaba.
Intrebat ce au ridicat politistii de la resedinta sa, Dorin Cioaba a spus ca nu au avut ce, pentru ca firma este in faliment de zece ani.
Autointitulatul rege al romilor a adaugat ca sotia lui a cumparat de la firme din Strehaia deseuri de plumb si plumb, iar politistii considera ca aceste vanzari si cumparari sunt fictive.”Este vorba, in acest caz, de patru facturi in valoare de 20.000 de lei”, a afirmat Cioaba.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006659 (s)