News Flash:

Scapa de colesterol fara sa iei pastile - La analize se va vedea diferenta

4 Februarie 2018
986 Vizualizari | 0 Comentarii
colesterol

Colesterolul marit este o problema cu care, din pacate, o mare parte a populatiei din Romania se confrunta. Valorile foarte ridicate pot avea un efect extrem de nociv asupra sanatatii: circulatia sangelui este ingreunata, inima nu mai functioneaza cum trebuie iar pana la infarct nu mai este decat un pas. Din fericire insa exista o solutie simpla si eficienta pentru a scapa de aceasta problema. Nu trebuie neaparat sa iei pastile scumpe, ci poti regla nivelul colesterolului prin alimentatie.

Spre exemplu, puteti reduce nivelul acestuia cu pana la 9% daca beti un pahar de vin rosu in fiecare seara. O alta metoda eficienta este de a mari consumul de ceai verde, poti scadea colesterolul cu pana la 10%. Pestele de asemenea poate scadea colesterolul, acizii Omega 3 sunt foarte benefici pentru sanatate.

In afara de medicamente, colesterolul poate fi tinut in frau si cu ajutorul unor alimente si plante. Iata cateva remedii naturiste pentru scaderea acestuia.

Anghinare si rostopasca

O planta care scade colesterolul in exces si se adreseaza si celor care au probleme cu functia biliara esta anghinarea. Insa, trebuie folosita cu moderatie, o jumatate de lingurita la cana pentru o perioada de doua saptamani.

Cinci alimente care previn infarctul

Prunele sunt ideale pentru detoxifierea organismului si sprijina buna functionare a inimii.
Rostopasca este buna, de asemenea, si pentru colesterol si ca protectie hepatica, dar nici aceasta planta nu trebui folosita un timp indelungat, ci pentru o perioada de 3-4 saptamani, trei sferturi de lingurita la cana.

Germeni de porumb

Un tratament naturist eficient pentru reducerea colesterolului este uleiul de germeni de porumb, cu conditia ca acesta sa fie utilizat in stare naturala, deoarece prin prajire sau fierbere isi pierde proprietatile curative. In consecinta, il puteti folosi cu succes atat la salate, precum si la mancaruri gatite, dar in acest caz uleiul se va adauga la sfarsit, dupa prepararea lor prin fierbere.

Boabe de mustar

De trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, se inghite cate o lingurita cu boabe de mustar (se gasesc la plafar). Le puneti pe limba si le luati ca pe medicamente, cu apa, fara a le zdrobi. Dupa circa trei saptamani, colesterolul va ajunge la normal, iar dupa circa patru luni se normalizeaza si nivelul lipidelor din sange.


colesterolul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004726 (s)