News Flash:

Scandalul continua la Casa regala

9 Noiembrie 2017
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
02 regele mihai principele nicolae 465x390

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, sustine, printr-un comunicat de presa, ca regreta enorm comunicatele de presa ale Casei Regale care „lezeaza in mod profund” imaginea a ceea ce ar trebui sa insemne Casa Regala a Romaniei. „Sunt dezamagit si profund indurerat de incrancenarea membrilor Casei Regale, precum si a mamei mele”, spune principele Nicolae. Nicolae reia afirmatiile facute dupa incidentul din Elvetia in care a vrut sa patrunda in resedinta regelui pentru a-l vedea, ca a vrut doar sa isi vada bunicul si ca a vrut doar sa-si ia ramas bun, sustinand ca nici macar in perioada exilului nu au fost despartiti si exprima indoieli in legatura cu faptul ca regele Mihai ar fi cel care nu vrea sa il vada.

Amintim ca astazi, alteta Sa Regala Principesa Elena, mama lui Nicolae Medforth-Mills, s-a declarat "dezamagita si ingrijorata" de comportamentul fiului sau, dupa ce acesta a incercat sa forteze usa de la resedinta din Elvetia a Regelui Mihai, in incercarea de a-si vedea bunicul.

„Regret enorm ca aceste comunicate de presa ale Casei Regale lezeaza profund,mai ales in aceste momente grele, imaginea a ceea ce ar trebui sa insemne Casa Regala a Romaniei, a istoriei acesteia, a valorilor morale si a tinutei demne pe care bunicul meu si inaintasii lui au incercat mereu sa le traiasca si sa le pastreze.


nicolae medforth-mills
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005117 (s)