News Flash:

Gestul facut de GIGI BECALI pentru DENISA MANELISTA i-a emotionat pe toti! Bravo lui!

11 Iulie 2017
1909 Vizualizari | 0 Comentarii
gigi

Milionarul cu suflet de AUR! Gestul făcut de GIGI BECALI pentru DENISA manelista i-a emoționat pe toți! GIGI BECALI a dovedit din nou că are inimă mare! Ce spune despre DENISA MANELISTA


Gigi Becali a dovedit din nou că are un suflet mare şi că se gândeşte la cei aflaţi în suferinţă, oricine ar fi aceştia. Milionarul a auzit şi el de starea gravă în care se află Denisa Manelista, şi i-a urat tot binele din lume.

 

Gigi Becali i-a transmis cântăreţei să aibă încredere în Dumnezeu. ”Multă sănătate”. Denisa Manelista este într-o stare foarte gravă. Vedeta a ajuns din nou pe patul de spital, iar după ce ar fi fost resuscitată pentru restabilirea semnelor vitale, se pare că a intrat în comă.

Nici măcar medicii nu mai sunt optimişti, iar fiecare zi este una critică pentru ea. Vedeta nu a mai pus gura pe mâncare de zile întregi şi, în prezent, este hrănită prin perfuzii. Conform ultimelor informaţii, numai o minune o mai poate salva pe Denisa Manelista. Iubitul ei, Florin, e disperat că ar mai fi vrut ca măcar o dată să-i poată spune cât de mult o iubeşte şi să o poată îmbrăţişa.



”El era cel care rueşea să îi mai aducă zâmbetul pe buze Denisei. Dar, acum, ea nici măcar nu îl mai recunoaşte. El suferă, voia să îşi ia adio de la ea altfel, să vorbească puţin cu ea, iar Denisa să îi răspundă. Florin plânge fără încetare, nu mai are puterea nici să răspundă celor din jur. E ca o fantomă acum, repetă doar că voia să îi spună Denisei cât de mult o iubeşte şiu că vrea să o mai strângă, o dată, la piept”, au declarat apropiaţi ai Denisei.

milionarul denisa gigi becali denisa manelista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1890 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005807 (s)