News Flash:

SCANDAL la Timisoara: O fabrica de anvelope a fost construita in apropierea unui spital. Oamenii se revolta

30 Octombrie 2013
1247 Vizualizari | 0 Comentarii

Oamenii care locuiesc langă fabrica de anvelope din Timişoara, construită chiar în apropierea unui spital, nu mai suportă mirosul de cauciuc şi spun că sănătatea le este pusă în pericol din această cauză.

Pe masa administraţiei locale au ajuns nenumărate plangeri din partea oamenilor, care cer mutarea fabricii de anvelope, în afara oraşului.

Autorităţile recunosc că ridicarea fabricii în interiorul oraşului a fost o mare greşeală, însă dau vina pe vechea administraţie, care şi-a dat acceptul pentru construcţie.

Singurele măsuri luate au fost aplicarea unor amenzi de către Garda de Mediu Timiş, cea mai recentă fiind de 150 de mii de lei. Pe de altă parte, reprezentanţii fabricii spun că respectă toate normele de protecţie a mediului.

Pentru oamenii care locuiesc în preajma unităţii, viaţa devine însă din ce în ce mai grea, iar majoritatea dintre ei se gandesc la mutarea într-o altă zonă a oraşului.

Din păcate, din cauza poluării, potenţialii cumpărători ai unui apartament situat în zona companiei, oferă un preţ de cumpărare mai scăzut.

 


de anvelope
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005300 (s)