News Flash:

Salon de vinuri pentru cauze nobile la Timisoara. Banii stransi se duc la copiii cu dizabilitati grave

15 Noiembrie 2022
252 Vizualizari | 0 Comentarii
index

Editia speciala Rovinhud Wine Show, care a avut loc sambata, 12 noiembrie, si-a propus sa puna in valoare soiurile romanesti si sa sustina persoanele cu dizabilitati, in cadrul unui salon cu degustare de vinuri.


In ultimii zece ani, Rovinhud a organizat o serie de evenimente de degustare de vin cu strangere de fonduri prin care si-a propus sa promoveze vinurile de calitate si sa sprijine diferite cazuri de copii cu dizabilitati.  

A reusit in acesti ani sa ajute peste o suta de copii cu dizabilitati si familiile lor, pentru a le sustine costurile pentru terapiile de recuperare, pentru realizarea de operatii sau servicii medicale urgente pe care nu le-ar fi putut acoperi altfel. 

Rovinhud Wine Show 2022 si-a propus sa puna in valoare soiurile romanesti si abilitatile persoanelor cu dizabilitati, in cadrul unui salon cu degustare de vinuri si a unor masterclassuri sustinute de experti in domeniu. 

S-au strans peste 42.500 lei (8.500 euro), pentru copiii cu dizabilitati. 

„Fondul de urgenta creat anul acesta se va indrepta tot catre cazuri de copii cu dizabilitati grave si urgente care vor avea nevoie de ajutor financiar, pentru a avea o viata mai buna”, au transmis organizatorii evenimentului. 

Organizat intr-o editie de o zi, evenimentul a fost de un real succes, sala expozitionala fiind plina toata ziua, la fel si sala de masterclassuri, aducand impreuna aproape 600 de participanti.  

Evenimentul a cuprins un salon de vinuri la care s-au prezentat spre degustare 100 de soiuri autohtone si cateva soiuri din Ungaria si Republica Moldova, patru masterclass-uri si o cina gourmet pregatita la patru maini de talentatii chefi Daniel Cheregi si Nicu Gustere. 

„Rovinhud nu ar fi posibil fara sprijinul voluntarilor implicati, al cramelor prezente, al expertilor inimosi si mai ales a publicului fara de care munca noastra ar fi in zadar! Tuturor va multumim, in numele copiilor cu dizabilitati si a familiilor lor, care vor beneficia de sprijin pentru o viata mai buna”, au mai transmis organizatorii saolonului de vinuri Rovinhud. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004876 (s)