News Flash:

Salata orientala, reinterpretata, cu cartofi noi

17 Iunie 2017
944 Vizualizari | 0 Comentarii
cartofi
Spalati bine cartofii si taiati-i in 4 sau in 2 daca sunt mai mici;

Puneti-i la fiert in apa cu sare. In momentul in care au fiert lasati-i intr-o sita la scurs pentru cca 2 ore;

Puneti-i apoi pe o hartie de copt, intr-o tava;

Amestecati sare cu cimbru si boia dulce si asezonati bine cartofii;

Puneti cartofii asezonati in tava si introduceti-i la cuptor la 190 grade pana se rumenesc (pana devin aurii);

Adaugati intr-un bol galbenusurile (atat cel fiert cat si cele crude), iar peste acestea puneti sare, zeama de lamaie si lingurita de mustar;

Incepeti sa frecati cu un tel sau cu o lingura, adaugand treptat ulei (nu va grabiti, riscati sa vi se taie maioneza) – maioneza este gata cand poate sa stea in lingura fara sa cada;

Zdrobiti bine usturoiul si amestecati-l la sfarsit in maioneza impreuna cu smantana;

Scoateti cartofii din cuptor si lasati-i sa se mai raceasca – introduceti-i apoi in castron;

Fierbeti 2 minute ouale de prepelita in apa cu sare, decojiti-le si adaugati-le peste cartofii pe care i-ati scos din cuptor;

Taiati cepele si ridichile rondele subtiri si adaugati-le si pe acestea, alaturi de masline;

Adaugati maioneza si amestecati bine toate ingredientele;

La sfarsit tocati marunt ceapa verde si adaugati-o pe deasupra.

sursa: gustos.ro

cartofii cimbru boia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005391 (s)