News Flash:

Scapa de cosuri fara sa le STORCI in doar 10 minute! Foloseste acest amestec format din…

13 Iunie 2017
865 Vizualizari | 0 Comentarii
cos
O piele frumoasa este un simbol al sanatatii, fericirii si a starii generale de bine si este o piele ce un are riduri, pete pigmentare si cicatrici.
Chiar daca ridurile si petele sunt un efect natural rezultat in urma procesului de imbatranire, aspectul lor poate fi redus. Va recomandam sa evitati cremel anti imbatranire din comert pentru ca sunt pline de chimicale si sunt foarte scumpe si pot cauza nenumarate efecte adverse. Trebuie sa alegi o alternativa naturala ce iti va da numai rezultate pozitive.
Noi va oferim o reteta de masca pe care sa o faceti acasa care va va ajuta sa aveti o piele fina si intinerita si un aspect uniform al ei. Combinatiile de masti o sa iti hidrateze pielea si o sa iti exfolieze celulele moarte ale acesteia. Reteta de masca contine ingrediente cu proprietati antimicrobiene care iti vor dezinfecta piela si vor preveni infectiile.
Masca din papaya si miere pura:
Papaya este un fruct incredibil de sanatos cu multe proprietati anti imbatranire si care iti face pielea sa fie mai ferma si mai intinerita. Tot ce iti trebuie este sa amesteci papaya cu mierea si sa aplici amestecul pe fata si gat. Lasa-l sa actioneze 10 minute si apoi clateste. O sa iti exfolieze foarte bine pielea s o va lasa foarte fina. Sanatatea.ro

papaya
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006418 (s)