News Flash:

Vreți să vă faceți o mamografie gratuită?

Sâmbătă, 4 noiembrie, în cadrul magazinului Jumbo din Timișoara, continuă campania de informare privind metodele de screening pentru cancerul de sân

3 Noiembrie 2023
199 Vizualizari | 0 Comentarii


Spitalul Municipal din Timișoara continuă campania de informare privind metodele de screening pentru cancerul de sân și oferă femeilor posibilitatea de a efectua gratuit o mamografie.

Luna conștientizării cancerului de sân, celebrată în fiecare octombrie, pune accentul pe această afecțiune care poate afecta femeile de toate vârstele, indiferent de factorii de risc. Cea mai mare incidență a cazurilor de cancer de sân este înregistrată în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani. Potrivit statisticilor, aproximativ 11,43% dintre cazurile de cancer de sân din Europa se dezvoltă la femeile sub 44 de ani, 54% la cele cu vârsta între 45 și 69 de ani, iar restul la femeile peste această vârstă.

Spitalul Municipal din Timișoara continuă campania de informare, pe 4 noiembrie, în incinta magazinului Jumbo din Timișoara, situat pe strada Aeroportului 86, Ghiroda. Scopul acestor acțiuni este să mărească gradul de conștientizare în rândul populației cu privire la cancerul de sân și să sublinieze importanța efectuării unor investigații de screening pentru diagnosticarea timpurie a acestei afecțiuni. Un diagnostic precoce permite un tratament eficient, contribuind astfel la salvarea vieții și reintegrarea în familie și societate.

Femeile interesate să se programeze pentru o mamografie la Spitalul Municipal din Timișoara pot folosi următoarele numere de telefon: 0745.620.965, 0748.884.476, 0748.296.606 sau adresa de e-mail: programari.mamografii.scmut•gmail.com.

Această campanie face parte din proiectul „Fii responsabilă de sănătatea ta - programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân - etapa II - Regiunile de dezvoltare: Nord-Vest, Vest”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)