News Flash:

Primăria Timișoara demolează!

După terasa Boss, buldozerele s-au mutat la clubul Gatsby

3 Noiembrie 2023
195 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a demarat demolarea unei alte construcții ilegale de pe malul râului Bega. După ce au demolat terasa Boss, autoritățile au trecut la clubul Gatsby.

„Au chemat poliția la fața locului să ne intimideze. Poliția a plecat iar noi continuăm. Am trecut de la terasa Boss la clubul Gatsby, am desființat gardul dintre cele două și metru cu metru eliberăm tot terenul. Azi (n.r. joi) a fost a doua zi de scos betoane de pe malul Begăi și demolat construcții ilegale. De la clădiri și terase ilegale la pavaje, ornamente kitschoase de ipsos – scoatem tot ce nu are ce căuta pe malul Begăi. Va dura câteva săptămâni până scoatem toate mizeriile de aici. Tot ce au construit ilegal pe terenul timișorenilor”, a declarat Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a reiterat faptul că în locul construcțiilor ilegale va fi amenajat un spațiu verde.

„De abia aștept să ne plimbăm pe aici, să mergem la picnic sau cu bicicleta”, a precizat edilul.

Trebuie reamintit faptul că mai mult de cinci hectare de teren, care sunt proprietatea Municipiului Timișoara, au fost ocupate de clădiri și terase pentru care primarul Dominic Fritz a emis dispoziții de demolare. Conform datelor furnizate de Primăria Timișoara, valoarea terenurilor ocupate ilegal pe malul Begăi și în zona Stadion se ridică la aproximativ 22 de milioane de euro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008212 (s)