News Flash:

Vreți să faceți parte din povestea Timotion?

S-a dat startul înscrierilor şi donațiilor la cea de-a zecea ediție Timotion

2 Februarie 2024
136 Vizualizari | 0 Comentarii


Fundația Comunitară Timișoara și Clubul Sportiv Alergotura au lansat înscrierile și donațiile pentru cea de-a zecea ediție Timotion, programată să aibă loc pe 12 mai 2024 în Piața Huniade. Persoanele interesate să participe sunt încurajate să aleagă cursa și proiectul preferat din cele 17 disponibile și să sărbătorească 10 ani de implicare comunitară prin mișcare și fapte bune. Înscrierile sunt deschise până la data de 28 aprilie.

Participanții pot susține 17 proiecte din județul Timiș prin redirecționarea taxei de participare la cursele Timotion, printre care se numără Cursa Hamilton (de 2 km), Cursa Decathlon (Distracție pe roți), Cursa Profi de (de 5,5 km), Cursa Ro Bike Valley (pentru bicicliștii profesioniști), Cursa Akwel (10,5 km), Semimaratonul Flexik (21 km), Cursa Timotion Everywhere (pentru cei care nu pot fi prezenți în ziua evenimentului) și Cursa Continental a Micilor Campioni Timotion (pentru echipe de copii cu vârste între 7-11 ani). Donațiile pot fi făcute pe pagina web Timotion în sprijinul proiectelor comunitare din domeniile educației, sănătății și incluziunii sociale.

„Pregătim o ediție aniversară, cu multe surprize, o sărbătoare a comunităţii în care toată lumea este binevenită să se implice şi să se bucure. Timotion creează un cadru unde oamenii devin împreună o comunitate de suport pentru oraș şi pentru judeţ. Oricine poate să fie alergător, biciclist, campion (cel care strânge fonduri) pentru o cauză, un simplu donator, voluntar sau pur și simplu participant la atelierele și activitățile pe care le pregătim pentru comunitatea largă în ziua evenimentului”, a afirmat Daniela Chesaru, directorul executiv al Fundației Comunitare Timișoara.

Timotion reprezintă un eveniment tradițional în Timișoara, reunind oameni, organizații și companii de-a lungul a 10 ani. Impactul său asupra comunității se reflectă în peste 26.000 de participanți la curse, implicați peste 1.000 de voluntari și strângerea de donații în valoare de peste 2.563.000 de lei pentru 146 de proiecte comunitare care au generat schimbări pozitive în zonele unde au fost implementate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009932 (s)