News Flash:

Iubita lui Deliric, mai saraca cu 2.000 de lei. Cum a pierdut INNA suma asta dintr-un foc

19 Aprilie 2022
364 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

INNA este foarte suparata. Artista a pierdut 2000 de lei dintr-o singura lovitura si inca nu ii vine sa creada ca i s-a intamplat asta. Transparenta, ca de obicei, iubita lui Deliric a povestit intreaga patanie pe internet.


INNA este o mare impatimita a modei si nu este de mirare ca nu rateaza niciun trend. Calatorind mai mereu, artista a prins din mers anumite tendinte si a invatat ca imaginea de artist cantareste foarte mult. Astfel, vedete investeste zeci, poate chiar sute de mii in tinutele de zi cu zi si in cele de scena. De cele mai multe ori, INNA cumpara piese statement, care nu se vor modifica niciodata si care se asorteaza cu usurinta oricarei tinute. 


Este si cazul celei mai recente perechi de ochelari semnate de brandul Prada pe care INNA i-a pierdut. Artista foarte dezamagita ca s-a intamplat asta, mai ales ca era una dintre perechile ei preferate si avea deja in minte cateva tinute wow la care sa ii asorteze. „Mi-am cumparat ochelari si i-am pierdut ziua urmatoare. Sunt cu capul in nori. Si, uite asa, am ramas doar cu pozele ca amintire”, a scris INNA pe Twitter.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007376 (s)