News Flash:

George Burcea o face praf pe Andreea Balan. De ce crede actorul ca aceasta nu este o mama buna pentru fetitele lui

19 Aprilie 2022
490 Vizualizari | 0 Comentarii
Burcea

George Burcea isi deschide foarte des inima in fata fanilor, iar acum, mai mult ca niciodata pentru ca a avut motiv de bucurie. Actorul a transmis pe Facebook ca dupa atatia ani in care s-a luptat pentru dreptate, isi poate tine fetitele in brate. Mai mult, acesta a facut si o serie de recomandari pentru parintii care trec printr-un divort. Cei care i-au citit mesajul nu au putut sa nu remarce faptul ca actorul a aruncat si cateva sageti catre Andreea Balan.

„Doi ani am luptat sa le am in brate, in patut, la baie seara, sa le aud tipand prin casa, tropaind la ora 10 seara sau sa le vad zambind la ora 8 dimineata cand se trezesc….. Dumnezeu a facut dreptate, caci el tine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevarul, cu dreptatea si nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Oameni buni, parinti divortati, fiti maturi cand este momentul si nu puneti orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, caci ei nu au nicio vina. Nu va lasati influentati de puterea falsa pe care credeti ca o aveti, de pupatul in fund de catre terte persoane sau de faptul ca aveti bani si sunteti forta ( ca sa-l citez pe un tovaras lautar).

Si mai important decat atat…( cu toata dragostea si iubirea catre bunicii care au grija de nepoti), aveti mare grija la comportamentul acestora catre nepoti.

Ei pot avea o influenta negativa asupra lor si va spun asta din proprie experienta. E rau, e dureros si frustrant ca tu, ca parinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentati negativ si intorsi impotriva ta de o bunica sau un bunic.

Pe langa frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sanatatea psihica a copiilor. Degeaba sustin anumiti parinti ca fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, daca ei sunt slabi psihic chiar si dupa acele ore de terapie.

Parinti divortati, nu va lasati copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi sa plecati 23 h din 24, iar cand veniti, in acea ora sa faceti doar poze si filmari…caci nu faceti nimic altceva decat sa rupeti inimile copiiilor. Va rog. Iubirea si dreptatea vor invinge mereu. Si ca sfat…. Da, ca sfat: sa stiti totusi ca NU conteaza cantitatea timpului pe care o petreceti cu copiii vostri, ci CALITATEA.

Unii stau o ora, dar benefica, iar altii stau 23 toxice. Nu stati cu ei cateva zeci de minute doar pentru a filma si poza, iar mai apoi sa postati pe retele ca stati cu ei. Nu. Va rog, nu faceti asta, caci copiii sufera, iar acest lucru se vede pe ei, in ei si peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viata noastra, ci sufletele lor, ale copiilor.

Cand stati cu copiii, va rog sa folositi telefoanele cat mai putin posibil…..sau aruncati-le si jucati-va. Doar joaca si zambetele lor ne vor tine mereu tineri. Dragoste si zambete sa ne fie”, a scris George Burcea pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006130 (s)