News Flash:

Ryanair scoate la vanzare bilete de la 30 de lei pe rutele Bucuresti- Milano si Bucuresti - Roma

1 Aprilie 2015
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Operatorul low-cost Ryanair va avea din aceasta dupa amiaza pe site-ul propriu la vanzare bilete cu un pret ce incepe de la 30 de lei pentru zborurile spre Bologna, Milano si Roma de pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, conform unui anunt al companiei.
Oferta este valabila pentru luna noiembrie, iar biletele sunt disponibile pentru rezervare pana joi (2 aprilie), la miezul noptii.
„Ryanair are placerea sa-si lanseze programul pentru iarna anului 2015, pentru Bucuresti, inaugurand 3 rute noi catre Bologna, Milano si Roma. Oferind 7 rute pentru iarna 2015, Ryanair va deservi inca 415.000 clienti la Bucuresti in acest an, atingand un total de 700.000 si dublandu-si astfel traficul pentru Bucuresti”, au anuntat reprezentantii companiei.
De regula, companiile low-cost se promoveaza cu preturi mici, insa in final pretul biletului ajunge sa fie mai mare din cauza unor costuri aditionale precum cele pentru bagaj de cala. 
Ryanair a venit in aprilie anul trecut pe aeroportul Henri-Coanda (Otopeni) din Bucuresti, initial cu zboruri spre Londra si Dublin, iar in vara va ajunge sa opereze curse spre patru destinatii: Londra, Dublin, Madrid si Bruxelles. De asemenea, compania a anuntat astazi ca din iarna acestui an va opera zboruri de la Bucuresti spre Bologna, Milano si Roma.
Ryanair este lider pe piata zborurilor low-cost din Europa si opereaza in 30 de tari, pe aproape 190 de aeroporturi. Anul trecut, compania aeriana a intrat pe 19 aeroporturi printre care si Copenhaga, Hamburg, Santorini sau Stuttgart. In total, Ryanair transporta peste 80 de milioane de pasageni anual si are 10.000 de angajati.

ryanair
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007956 (s)