News Flash:

Darius Valcov ar fi dat peste un milion de lei pentru achizitia de tablouri

30 Martie 2015
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Darius Valcov ar fi dat un milion de lei unui intermediar, in 2013, pentru achizitia de tablouri, cu care intentiona sa deschida o galerie de arta in Capitala, aici fiind gasite de anchetatori 29 de opere de arta, unele semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, potrivit unor surse judiciare.
Sursele citate au declarat duminica, pentru MEDIAFAX, ca galeria de arta pe care fostul ministru al Finantelor Darius Valcov intentiona sa o deschida in Capitala era pe strada Stockhol, din Sectorul 1 al Capitalei, unde anchetatorii au gasit la perchezitii 29 de tablouri.
Operele de arta gasite de procurori la adresa din Sectorul 1 sunt semnate, printre altii, de Nicolae Tonitza, Stefan Luchian, Corneliu Baba, Nicolae Vermont, Nicolae Darascu, Mircea Mihai Ciobanu, Rudolf Negely, Stefan Caltia, Adam Baltatu, Aurel Baiesu, Dumitru Ghiata, Iosif Iser, Samuel Mutzner, George Catargi, Francisc Chiuariu, Constantin Piliuta, Constantin Paulet, Andy Worhol si Mihai Sarbulescu.
Tot la aceeasi adresa au fost gasite si obiecte decorative semnate Pablo Picasso si Victor Brauner, au precizat sursele citate.
"In 2013, Darius Valcov ar fi dat peste un milion lei unui intermediar, pentru achizitia de tablouri", au mai spus sursele citate.

darius valcov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008099 (s)