News Flash:

Ce masuri privind comercializarea carnii iau autoritatile timisorene, de Paste

29 Martie 2015
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Vine Pastele, iar institutiile din Timis se pregatesc de problemele care vor aparea prin pietele agroalimentare sau alte locuri unde se comercializeaza produse specific acestei perioade. Nu numai aceste institutii de control sunt pregatite, ci si cele care asigura ordinea, dar si siguranta cetatenilor. Primariile au fost deja anuntate cu privire la regulamentul dupa care se pot autoriza centrele pentru sacrificarea mieilor si, in baza cererilor depuse, s-a derulat procedura necesara pentru autorizarea temporara pentru aceste centre. In aceasta perioada vor fi intensificate controalele sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor, asupra modului in care sunt produse, depozitate si comercializate alimentele. La nivelul judetului Timis exista un plan comun de actiune atat pe linia sanatatii publice si sanitar-veterinare, cat si pe linia linistii publice si a sigurantei cetateanului, scrie ziuadevest.ro. In planul de masuri exista atributii atat pentru Inspectoratul de Politie si pentru Inspectoratul judetean de Jandarmi, cat si pentru Directia Sanitar-Veterinara, Directia de Sanatate Publica, Inspectoratul pentru Protectia Consumatorului, dar si pentru Inspectoratul Judetean de Urgenta in ceea ce priveste posibilele incendii care pot sa apara in jurul bisericilor. “Faptul ca in ultima perioada nu am avut incidente nedorite, incendii sau toxiinfectii alimentare, demonstreaza ca aceste actiuni isi au totusi finalitatea spre binele cetateanului”, a spus Eugen Dogariu, prefectul de Timis.

vine pastele pietele agroalimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007218 (s)