News Flash:

Rica Raducanu a ajuns de urgenta pe mana medicilor. „Boala este intr-o stare avansata”

15 Decembrie 2021
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Rica Raducanu

Rica Raducanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fostul jucator de fotbal este cunoscut de o tara intreaga, iar umorul lui a pus zambete pe fetele multor fani. Din pacate, Rica nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Aceasta a fost nevoit sa apeleze la ajutorul specializat al medicilor pentru a se trata de boala care nu ii da pace

Rica Raducanu a fost mereu sincer cu fanii lui, asa ca a decis ca in emisiunea lui Cristi Brancu sa vorbeasca, pentru prima data despre boala de care sufera. Fostul sportiv se confrunta de ceva timp cu mai multe probleme de sanatate, printre care dureri acute de genunchi si prostata. Rica si-a mai pastrat un pic din optimismul caracteristic, dar medicul care se ingrijeste de el spune ca starea lui de sanatate este foarte grava.

„Adevarul ca eu, care eram cu moralul si la toti baietii le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevasta-mea ma cearta toata ziua. Eu nu suport sa stau singur, fara lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adica nu stiu, nu cred ca numai de sport, cred ca toata lumea are.Sa vedem domn’ doctor ce zice, ce facem sa mai trecem prin viata asta frumoasa a noastra. Poate mai prelungim. Nu sa alerg, dar macar sa fiu cu tenisul, cu piciorul. Ca eu acum, ultima data, asta faceam. Poate si d-asta, ca n-am mai facut miscare, ca nu pot, ma dor genunchii.


Vorba lu’ domn’ doctor: „Ba Rica, iti mai trece la morga asta!”. Asa se zice, ca atunci nu te mai doare nimic. De cand ma stiu (n.r. il incearca problemele de sanatate). De cand am fost sportiv. Cand m-am lasat au inceput toate. Cea mai oftica pe care o am e ca nu mai pot sa fac miscare cu piciorul, sa alerg.Si a doua e cu prostata, m-am operat. Eu ma bucur ca lumea ma iubeste. Asta ma tine mai sanatos ca orice(…). Am trecut prin multe in viata, sa speram ca lumea o sa ma mai auda, cu glumele mele.”, a povestit Rica Raducanu, in cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004681 (s)