News Flash:

REVOLTATOR! Tanara sfasiata de maidanezi, in apropierea Universitatii de Vest din Timisoara!

17 Ianuarie 2014
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
Incă o victimă a cainilor fără stăpan. O tanără de 25 de ani a fost atacată de o haită în fața Universitatii de Vest din Timisoara vineri dimineața. Fata a fost transportată la spital și intenționează să de pună plangere la poliție. 
Tanăra se afla în stația RATT de vizavi de Universitatea de Vest cand a fost atacată de o haită de șase caini. A încercat să se îndepărteze de ei dar animalele au înconjurat-o și au mușcat-o de picior.
„Mergeam spre serviciu. Eram în stația RATT de vizavi de Universitatea de Vest,  cand m-au atacat șase caini. Am încercat să scap și am fugit pe partea cealaltă, dar m-au înconjurat și m-au mușcat de haine și de picior. Am avut noroc că doi oameni au intervenit și au reușit să-i gonească”, a povestit tanăra.
Femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Timișoara unde a primit îngrijiri medicale și i s-a administrat vaccinul antitetanos. Mai tarziu ea a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” unde îi va fi administrat și vaccinul antirabic
Tanăra crede că cineva trebuie să plătească pentru cele întamplate și este hotărată să depună plangere la poliție. In urmă cu două săptămani, în aceeași zonă a avut loc un incident similar. O studentă a fost atacată de o haită de caini dar a scăpat nemușcată deoarece au intervenit mai muți trecători.
Cainii fără stăpan nu sunt încă eutanasiați la  Timișoara, dar autoritățile locale au anunțat că acest proces va începe în curand. In prima fază ar trebui, însă, să fie adoptată o hotărare de consiliu local prin care să se stabilească o taxa pentru adopția la distanță, o prevedere obligatorie  potrivit legii, susțin ONG-urile de protecție a animalelor. Tion.ro

ratt vaccinul antirabic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1001 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040040 (s)