News Flash:

Serban Huidu a plecat de la Kiss FM

16 Ianuarie 2014
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Serban Huidu
După 11 ani de activitate în cadrul postului de radio bucureștean, realizatorul Serban Huidu a anunțat miercuri că se retrage.
"Probleme mai vechi au influenţat decizia mea", a notat Huidu pe blog.
Miercuri după-amiază, el și-a luat adio de la colegi printr-un e-mail, apoi a publicat textul pe blogul său.
"Dragi colegi, Orice început are si un sfarsit! Azi a sosit momentul, cu durere în suflet, să îmi iau rămas bun de la voi!
Am încercat, în anii aștia să fac cat pot eu mai bine pentru această organizație, unele mi-au reușit, și e meritul vostru, altele mi-au ieșit mai prost şi asta e numai vina mea!
In anii astia am încercat să cunosc o mare parte dintre voi, am încercat să mă integrez în această mare familie, care m-a primit și m-a potențat! E ultima oară cand vă scriu şi vreau să vă mulțumesc!", a scris el.
"Ați fost niște colegi minunati... cu unii poate mă voi mai întalni, cu alții nu! Baftă tuturor și să iubiți Radioul în continuare!", a încheiat Huidu.
Realizatorul radio a precizat că noii patroni nu au nicio legătură cu decizia. Huidu a declarat pentru Libertatea că decizia îi aparţine în totalitate. Intrebat ce va face Mihai Găinuşă, Huidu a spus enigmatic: "E treaba lui. Ştie el mai bine ce are de făcut".Eva.ro

serban huidu huidu radioul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1046 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027635 (s)