News Flash:

Reteta zilei: cel mai bun strudel cu afine

31 Iulie 2014
2230 Vizualizari | 0 Comentarii
Strudel cu afine
Ingrediente

o foaie de foietaj dezghetata la temperatura frigiderului
dulceata de afine (sau orice alt fel de dulceata)
o lingura amidon
zahar pudra
Mod de preparare
Pune dulceata la fiert intr-un ibric si las-o sa dea un clocot. Daca dulceata e grosuta adauga 50 ml apa. Dilueaza in doua linguri de apa o lingura de amidon. Pune in ibric si omogenizeaza. Lasa sa fiarba putin pana capata consistenta unei budinci. Scoate foaia de foietaj de la rece si tai-o in 8 patrate egale. Fiecare patrat imparte-l ochiometric in doua parti egale. Jumatate cresteaz-o cu cutitul (nu total, doar cateva taieturi fara a ajunge in capatul foii). Pe jumatatea necrestata pune cate o lingurita dulceata iar partea crestata trece-o pe deasupra apasand bine marginile fiecarui strudel pentru lipire. Pune-le toate intr-o tava si baga tava in cuptorul preincalzit pana cand strudelul e rumenit frumos. Pudreaza cu zahar pudra. 
Ecuisine.ro

zahar pudra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007951 (s)