News Flash:

Reteta zilei: Cum sa prepari chiftelute de vitel si sos cu legume

30 Iulie 2014
1704 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiftelute de vitel si sos cu legume

 Prepara reteta de chiftelute de vitel cu sos de legume intr-un vas roman de lut sau intr-un vas marocan (tajine).

Timp de preparare: mediu.

Complexitate: usor.

Ingrediente

500 g carne de vitel

1 ceapa tocata

1 ou

½ legatura patrunjel (sau amestec de patrunjel verde, coriandru si menta)

1 lingurita rasa cu amestec de chimen, scortisoara, boia

ulei de masline

sare si piper

Pentru sosul cu legume

4 dovlecei

1 cutie mica cu naut

1 cutie cu rosii decojite

1 ceapa

1 lingurita rasa cu amestec de chimen, scortisoara, boia

ulei de masline

sare si piper

Mod de preparare

1. Intr-un castron, pune carnea tocata, patrunjelul ceapa taiata marunt, oul, condimentele, sare si piper. Amesteca si formeaza chiftelute. Prajeste-le in ulei incins si scoate-le pe un servet de hartie.

2. Pentru sosul cu legume, taie cuburi dovleceii si fierbe-i pentru 10 minute in apa cu sare, apoi scurge-i.

3. Intr-o tigaie, incalzeste ulei, caleste ceapa, adauga cutia cu rosii, mirodeniile si lasa sa fiarbaƒ jumatate de ora.

4. Adauga apoi dovlecelul, chiftelutele si nautul si mai gateste-le un sfert de ora. Ecuisine.ro


1 ou 1 ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009731 (s)